ΚεΔιΜα-Logo

Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης

Search

1ο Διεθνές Συνέδριο: “Η εξέλιξη της Πανεπιστημιακής Διδακτικής Πράξης”, Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης, Πανεπιστήμιο Κρήτης

Screenshot_1

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στο Διεθνές Συνέδριο που οργανώνει το Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης του Πανεπιστημίου Κρήτης με θέμα: «Η εξέλιξη της Πανεπιστημιακής Διδακτικής Πράξης». Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο, 15 με 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ανταλλαγή καλών πρακτικών πανεπιστημιακής παιδαγωγικής, η προώθηση νέων τρόπων μάθησης, καθώς και νέων τρόπων ανάπτυξης και κατάρτισης του διδακτικού προσωπικού.

Το Κέντρο Υποστήριξης  Διδασκαλίας και Μάθησης, Πανεπιστημίου Κρήτης, στοχεύει, μέσω του συνεδρίου, στην δημιουργία ενός Διεθνούς Δικτύου των Κέντρων Διδασκαλίας και Μάθησης (Center for Teaching and Learning). Το Διεθνές Δίκτυο θα διευκολύνει την πραγματοποίηση κοινών δράσεων σχετικών με την Διδασκαλία και τη Μάθηση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://alliancectl.wordpress.com/

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματέα του Συνεδρίου, κα Ιφιγένεια Ξαϊδαρά στo i.xaidara@uoc.gr  και στο τηλέφωνο 2831077983.

Υποβολή περιλήψεων και σύντομου C.V.: μέχρι την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Οι προτάσεις θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: clt_crete_submissions@uoc.gr

Δείτε το αρχείο “Ανακοίνωση

Δείτε το αρχείο “1ο Διεθνές Συνέδριο

Δείτε το αρχείο “Call for abstracts

Facebook
Twitter
LinkedIn
Μετάβαση στο περιεχόμενο